AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkli at görmek

Kahve falında mavi renkli at görmek

Kahve falında mavi renkli at görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, büyük kazanç elde edileceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renkli at gördüyseniz:

  • Bazı kişiler öneri, tavsiye ya da yorumlarınıza ihtiyaç duymuyor veya sizi yanlış anlıyor olabilir.

Kahve falında mavi renkli at görmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına yorulur.

Kahve falında mavi gözlü at görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına delalettir.

Kahve falında mavi at görmek arzuların yerine geleceğine, rakiplerine büyük fark atacağına tabir olunur.

Kahve falında açık mavi renk görmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli ip görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işarettir.

Kahve falında mavi renkli görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renk görmek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renkli kelebek görmek yeni bir araba satın alınacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da fal sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir