AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk giymek

Kahve falında mavi renk giymek

Kahve falında mavi renk giymek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk giymek gördüyseniz:

  • İlk etapta cazip görünen öneri, davet veya teklifler dikkatle bakıldığında önemli handikaplar içeriyor olabilir.

Kahve falında mavi renk bluz giymek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renk nişanlık giymek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine yorulur.

Kahve falında mavi renk gelinlik giymek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına inanılır.

Kahve falında mavi renk abiye giymek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi renk ayakkabı giymek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkli ayakkabı giymek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında mavi renk gömlek giymek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi renkte gömlek giymek masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir