AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bir şey görmek

Kahve falında mavi bir şey görmek

Kahve falında mavi bir şey görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bir şey gördüyseniz:

  • Manipulatif bir kişiyle baş etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında mavi bir şey görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renkte bir şey görmek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, zenginliğe rivayet eder.

Kahve falında birine bir şey atmak onun istediği yoldan gideceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at şeyi görmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına işaret eder.

Kahve falında doğa üstü şeyler görmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir şeyle uçmak helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında karanlıkta bir şey aramak güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına işarettir.

Kahve falında olmasını istediğin bir şey görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir