AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk ip görmek

Kahve falında mavi renk ip görmek

Kahve falında mavi renk ip görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, çaresizleşeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renk ip gördüyseniz:

  • Ciddi konuşmalar veya pazarlıklar gücünüzü göstermenizi sağlayabilir.

Kahve falında mavi renkli ip görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renk ip görmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında mavi renkte ip görmek kudreti ve cesareti bulacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz ip görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi örgü ipi görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işarettir.

Kahve falında mavi ip görmek işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi yün ip görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ve mavi ip görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir