AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kol saati görmek

Kahve falında mavi kol saati görmek

Kahve falında mavi kol saati görmek kişinin gönlünü alacağına, sözleri tutulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sorunların tamamen biteceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kol saati gördüyseniz:

  • Hangi konu olursa olsun sizi engelleyebilecek olan tek şey, maddi sıkıntılar ya da yapacağınız hesapsız harcamalardır.

Kahve falında mavi kol saati takmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli kol saati görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında mavi kol saati görmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bir kol saati almak hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında kol saati hediye aldığını görmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kol saat satın almak gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında yeni kol saati görmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın kol saat görmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir