AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renkli kalem görmek

Kahve falında mavi renkli kalem görmek

Kahve falında mavi renkli kalem görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renkli kalem gördüyseniz:

  • Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Kahve falında mavi renkli kalem görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi boya kalemi görmek yatırımların heba olacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında göze mavi kalem sürmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözüne mavi kalem çekmek çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kalemle yazı yazmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi yazan kalem görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi göz kalemi görmek geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, iç açıcı sözlere rivayet eder.

Kahve falında mavi kalem almak kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir