Kahve falında mavi kalem almak

Kahve falında mavi kalem almak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, moralinin yerine geleceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, güven kaybı yaşanacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında mavi kalem almak gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin özel sorunlarıyla ilgili şeylerle karşılaşırsanız duygusuz davranmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında mavi göz kalemi çekmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi boya kalemi görmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kurşun kalem görmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi yazan kalem görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine tabir olunur.

Kahve falında gözüne mavi kalem çekmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kalem sürmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına delalettir.

Kahve falında mavi renkli kalem görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi göz kalemi sürmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir