AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi yazan kalem görmek

Kahve falında mavi yazan kalem görmek

Kahve falında mavi yazan kalem görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, insanlar tarafından tanınacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, sağlığının bozulmayacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında mavi yazan kalem gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında mavi yazan kalem görmek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı yazan kalem görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına inanılır.

Kahve falında yazlığa gitmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında yazi tura atmak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında yaz yağmuru görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, hayallerinin suya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yazı yazamadığını görmek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yazlık kiralamak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında yaz ve kış görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir