AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi boya kalemi görmek

Kahve falında mavi boya kalemi görmek

Kahve falında mavi boya kalemi görmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, hatalı yollara sapılacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına yorulur.

Kahve falında mavi boya kalemi gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığınız için olaylar öncelikle size hoş olmayan sürprizler gibi geliyor.

Kahve falında mavi boya kalemi görmek iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boya kalem görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kuru boya kalemi görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında renkli boya kalemleri görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli boya kalemi görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalettir.

Kahve falında boyalı kalem görmek takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil boya kalemi görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında boya kalemi görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir