AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gömlek giyen birini görmek

Kahve falında mavi gömlek giyen birini görmek

Kahve falında mavi gömlek giyen birini görmek daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi gömlek giyen birini gördüyseniz:

  • Herşeyin içine gözü kapalı şekilde dalabilecek kadar şanslısınız.

Kahve falında mavi renkte gömlek giymek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renk gömlek görmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kareli gömlek görmek gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında mavi gömlek ütülemek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi gömlek görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, eşi tarafından yüceltileceğine yorulur.

Kahve falında mavi gömlek yıkamak onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında mavi beyaz gömlek görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi çizgili gömlek görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir