AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gömlek görmek

Kahve falında mavi gömlek görmek

Kahve falında mavi gömlek görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, sayılacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, sonuçtan memnun kalacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına yorulur.

Kahve falında mavi gömlek gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir şey işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Kahve falında mavi erkek gömleği görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi gömlek almak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında mavi kot gömlek görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine delalettir.

Kahve falında yeni mavi gömlek görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi gömlek hediye etmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renkli gömlek görmek onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, yatırımların heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kareli gömlek görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gömlek çıkarmak evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir