AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk seçmek

Kahve falında mavi renk seçmek

Kahve falında mavi renk seçmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, adından konuşulur olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, dertlerinin biteceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi renk seçmek gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek için yeni yollar bulmanız gerekiyor.

Kahve falında mavi renk seçmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Kahve falında hediye seçmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, güzel davetler alacağına tabir olunur.

Kahve falında halı seçmek fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine delalet eder.

Kahve falında mezar seçmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında dondurma seçmek işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı seçmek psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik seçmek kendisini eve kapatacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında kılıç seçmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir