AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk abiye giymek

Kahve falında mavi renk abiye giymek

Kahve falında mavi renk abiye giymek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, dertlerinin artacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi renk abiye giymek gördüyseniz:

  • Göreceksiniz ki yaklaşımlarınız karşılıksız kalmayacaklar.

Kahve falında mavi renk abiye giymek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında mavi abiye giymek sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine işaret eder.

Kahve falında mavi abiye elbise giymek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya alamet etmektedir.

Kahve falında mor renk abiye giymek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk abiye giymek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye tabir olunur.

Kahve falında renkli abiye görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı abiye giymek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında pembe abiye giydiğini görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir