AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi renk gelinlik giymek

Kahve falında mavi renk gelinlik giymek

Kahve falında mavi renk gelinlik giymek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, kişinin içinin daralacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine işarettir.

Kahve falında mavi renk gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı sözler vermeden önce sahip olduklarınızı veya hissettiklerinizi doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında mavi renk gelinlik giymek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi gelinlik giydiğini görmek maddi güç elde edeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının mavi gelinlik giydiğini görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine yorulur.

Kahve falında mavi gelinlik giymek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli gelinlik giydiğini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil renkli gelinlik giymek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine rivayet eder.

Kahve falında krem renk gelinlik giymek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine rivayet eder.

Kahve falında krem renkli gelinlik giymek eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir