AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi pırlanta görmek

Kahve falında mavi pırlanta görmek

Kahve falında mavi pırlanta görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine inanılır.

Kahve falında mavi pırlanta gördüyseniz:

  • Bazı konuları kontrol etme çabasında olmanız yorucu olabilir.

Kahve falında mavi pırlanta görmek şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine işaret eder.

Kahve falında pırlantalar görmek kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına işaret eder.

Kahve falında pırlanta küpe takmak sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında pırlanta bileklik takmak hasretlerin biteceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pırlanta kol saati görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pırlanta taş kaybetmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında pırlantanın kırıldığını görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında pırlanta yüzük almak üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir