AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlantalar görmek

Kahve falında pırlantalar görmek

Kahve falında pırlantalar görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, yeni denemelerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pırlantalar gördüyseniz:

  • Her şeyi herkese ilan etmeden önce, doğruları paylaşmak için doğru zamanı bekleyerek harekete geçmekte fayda var.

Kahve falında parmakta pırlanta yüzük görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizden pırlanta toplamak borçlanacağına, işini kaybedeceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına yorulur.

Kahve falında pırlanta kaybetmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, keyfin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında mavi pırlanta görmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına yorulur.

Kahve falında pırlanta düşürmek çok daha fazla mesai harcayacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pırlanta küpe görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pırlanta taşı kaybetmek gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına delalet eder.

Kahve falında parmağında pırlanta görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir