AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlanta yüzük almak

Kahve falında pırlanta yüzük almak

Kahve falında pırlanta yüzük almak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında pırlanta yüzük almak gördüyseniz:

  • Plansız şekilde ilerlemek veya daldan dala konmak doğru bir karar olmayabilir.

Kahve falında pırlanta yüzük çalmak deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına alamet eder.

Kahve falında pırlanta taşlı yüzük takmak kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine işarettir.

Kahve falında pırlanta yüzük satın almak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağa pırlanta yüzük takmak sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına işarettir.

Kahve falında pırlantalı altın yüzük görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, ödeme güçlü çekeceğine inanılır.

Kahve falında pırlanta tek taş yüzük görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında parmakta pırlanta yüzük görmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında pırlanta yüzük almak elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir