AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlantanın kırıldığını görmek

Kahve falında pırlantanın kırıldığını görmek

Kahve falında pırlantanın kırıldığını görmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pırlantanın kırıldığını gördüyseniz:

  • Teyakkuzda olmanızda fayda var.

Kahve falında pırlantanın kırıldığını görmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine yorulur.

Kahve falında birinden pırlanta yüzük almak yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında altın ve pırlanta bulmak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Kahve falında pırlanta set görmek işinde profesyonel kimse olacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında pırlanta gerdanlık görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında pırlantalı bilezik görmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın ve pırlanta görmek kazancının yerine gelmesine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında pırlanta taktığını görmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir