AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi leğen görmek

Kahve falında mavi leğen görmek

Kahve falında mavi leğen görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi leğen gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş veya projelerinize karışan, eleştiren veya şikayet eden kişiler olabilir.

Kahve falında mavi leğen görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, işindeki bereketin de çoğalacağına işarettir.

Kahve falında sarı leğen görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leğende yıkanmak herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, üzüntülü haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında leğende su görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında boş leğen görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına işaret eder.

Kahve falında leğen içinde balık görmek eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine inanılır.

Kahve falında hamur leğeni görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, ele geçen kazancın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leğen içinde su görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir