AnaSayfa / Genel / Kahve falında leğende su görmek

Kahve falında leğende su görmek

Kahve falında leğende su görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, duygularının karşılıklı olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında leğende su gördüyseniz:

  • Belli bir konuya hız kazandırma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında leğenin içinde su görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına alamet eder.

Kahve falında leğen dolusu su görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, dinde bilginleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında leğenden su içmek kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında leğenle su dökmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine yorulur.

Kahve falında leğen içinde su görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leğende su görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında içi su dolu leğen görmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında leğendeki suyu dökmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir