AnaSayfa / Genel / Kahve falında leğende yıkanmak

Kahve falında leğende yıkanmak

Kahve falında leğende yıkanmak bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, düşünmeden hareket edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, rakiplerine yenileceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında leğende yıkanmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizde taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi şımartmış olabilirsiniz.

Kahve falında boş leğen görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli leğen görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir leğen balık görmek iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine işarettir.

Kahve falında leğen dolusu su görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında büyük leğen görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında leğene çiş yapmak uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi leğen görmek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, verimli işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında çamaşır leğeni görmek keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir