AnaSayfa / Genel / Kahve falında leğen içinde balık görmek

Kahve falında leğen içinde balık görmek

Kahve falında leğen içinde balık görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında leğen içinde balık gördüyseniz:

  • Ev içinde bir çok olumsuz konuşmalar geçebilir, ebeveynleriniz ya da aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Kahve falında leğen içinde balık görmek eğitimlerinin iyi olacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına delalet eder.

Kahve falında leğen içinde su görmek duygularının karşılığını alamayacağına, husumetlerin başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında leğen içinde et görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında leğen içinde çamaşır görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında leğen içinde yıkanmak isminden sıkça söz ettireceğine, fırsatların heba edileceğine işarettir.

Kahve falında leğenin içinde su görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine işarettir.

Kahve falında leğende balık görmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir leğen balık görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir