AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi küpe takmak

Kahve falında mavi küpe takmak

Kahve falında mavi küpe takmak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi küpe takmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya kendinizde sonradan pişman olabileceğiniz ani değişiklikler yapmaktan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında mavi küpe takmak çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında erkek çocuğa küpe takmak yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı küpe takmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına alamet eder.

Kahve falında dudağa küpe takmak sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, dini inançların güçleneceğine delalet eder.

Kahve falında pırlanta küpe takmak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz inci küpe takmak rahat ve güzel günler geçireceğine, herkesten ileriye gideceğine işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğuna küpe takmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına alamet eder.

Kahve falında kulağına altın küpe takmak her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir