AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kot gömlek görmek

Kahve falında mavi kot gömlek görmek

Kahve falında mavi kot gömlek görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, sözleri tutulacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, çok büyük paralar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi kot gömlek gördüyseniz:

  • Duygusal konular gerilim nedeni olabilir.

Kahve falında mavi kot gömlek görmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kot gömlek almak arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kot gömlek giymek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine delalettir.

Kahve falında kot gömlek görmek maaşının artacağına, dertlerine derman bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kot etek görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mavi kot ceket giymek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında mavi kot görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, insanlarla iç içe olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kot pantolon görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir