AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kot ceket giymek

Kahve falında mavi kot ceket giymek

Kahve falında mavi kot ceket giymek keyfinin ve moralinin kaçacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kot ceket giymek gördüyseniz:

  • İmkansız vaatlerin peşinden gitmeye eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında mavi kot ceket giymek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kot ceket görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kot ceket giymek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi kot pantolon görmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kot elbise görmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine delalettir.

Kahve falında mavi kot etek görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi kot görmek sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, kısmetinin açık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kot gömlek görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir