Kahve falında mavi kot görmek

Kahve falında mavi kot görmek uzun bir hayat yaşayacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kot gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da düzenlemelerde mantığınız izin vermese de, sezgilerinize kulak verip önemli değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında mavi kot gömlek görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kot elbise görmek sorumlu tutacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına yorulur.

Kahve falında mavi kot ceket görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kot etek görmek geçiminin zorlaşacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi kot görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kot ceket giymek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kot pantolon görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına işarettir.

Kahve falında kot takım giymek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top