AnaSayfa / Genel / Kahve falında kot gömlek görmek

Kahve falında kot gömlek görmek

Kahve falında kot gömlek görmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, araba alınacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kot gömlek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan hoş bir gelişme yaşanabilir veya bir hediye alabilirsiniz.

Kahve falında kot gömlek almak hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına işarettir.

Kahve falında kot gömlek görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında mavi kot gömlek görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalettir.

Kahve falında kot gömlek giymek istediği herşeye kavuşacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kot pantolon kesmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kot pantolonunu giymek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kot çanta görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kot pantolon aramak değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir