AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kot elbise görmek

Kahve falında mavi kot elbise görmek

Kahve falında mavi kot elbise görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi kot elbise gördüyseniz:

  • Çevrenizin garip karşılayabileceği kimselerle ilişki geliştirme meylinde olmanız olasıdır.

Kahve falında mavi kot elbise görmek sevindirici şeyler duymaya, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında mavi kot pantolon görmek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kot ceket görmek çok iyi işler yapılacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi kot ceket giymek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Kahve falında mavi kot görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına delalettir.

Kahve falında mavi kot etek görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi kot gömlek görmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, kötü günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kot elbise giymek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir