AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi koltuğa oturmak

Kahve falında mavi koltuğa oturmak

Kahve falında mavi koltuğa oturmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, yapılan ahlaksız davranışlara, ticaret hayatına atılacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi koltuğa oturmak gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında mavi koltuğa oturmak kötü günlerinin biteceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında arabanın arka koltuğunda oturmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koltuğa ters oturmak üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz koltuğa oturmak ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koltuğa oturmak büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında rahat koltuğa oturmak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah koltukta oturmak hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında koltukta oturmak anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir