AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuğa oturmak

Kahve falında koltuğa oturmak

Kahve falında koltuğa oturmak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, çok günah işleyeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, endişelerin ve korkuların geçeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında koltuğa oturmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında koltuğa oturduğunu görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında dişçi koltuğuna oturmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında müdür koltuğuna oturmak rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, saygın biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında yolcu koltuğuna oturmak hayatının istediği gibi yürüyeceğine, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüs koltuğuna oturmak yeni siparişler alacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba koltuğunda oturmak yaptığı her işle adından söz ettireceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koltukta oturmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında berber koltuğuna oturmak güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir