AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah koltukta oturmak

Kahve falında siyah koltukta oturmak

Kahve falında siyah koltukta oturmak aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında siyah koltukta oturmak gördüyseniz:

  • Anın tadını çıkartmalı, arkadaşlarınızla dışarı çıkmalı veya zevk aldığınız aktivitelere katılmalısınız.

Kahve falında siyah koltukta oturmak sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına inanılır.

Kahve falında araba koltuğunda oturmak kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında bir koltukta oturmak yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, muradına ereceğine yorulur.

Kahve falında otobüs koltuğuna oturmak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz koltuğa oturmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz koltukta oturmak hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yolcu koltuğuna oturmak kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, yetkili bir göreve atanacağına tabir olunur.

Kahve falında arabanın arka koltuğuna oturmak çok büyük adımlar atacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir