AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz koltuğa oturmak

Kahve falında beyaz koltuğa oturmak

Kahve falında beyaz koltuğa oturmak lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz koltuğa oturmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kapılacağınız çelişkiler, huzursuz bir yapı sergilemenize sebep olabilir.

Kahve falında beyaz koltuğa oturmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz koltukta oturmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında arabada arka koltukta oturmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuğa oturduğunu görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi koltuğa oturmak uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine işaret eder.

Kahve falında ön koltuğa oturmak fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, âlim kimselerden feyz alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabanın ön koltuğunda oturmak ön planda kalmayı sağlayacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dişçi koltuğuna oturmak mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir