AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuğa ters oturmak

Kahve falında koltuğa ters oturmak

Kahve falında koltuğa ters oturmak kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında koltuğa ters oturmak gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak birçok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında koltuğa ters oturmak o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına alamet etmektedir.

Kahve falında ters koltuk görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine inanılır.

Kahve falında tuvalete ters oturmak eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, eşine değerli hediyeler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçak koltuğuna oturmak yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine işaret eder.

Kahve falında berber koltuğuna oturmak kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında arabada ön koltukta oturmak iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında koltuğa oturduğunu görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında koltukta oturmak kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir