AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltukta oturmak

Kahve falında koltukta oturmak

Kahve falında koltukta oturmak işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında koltukta oturmak gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilir, yeni dünyalar veya felsefeler keşfedebilir, yeni çevrelere girebilir ya da merak ettiğiniz konularda tatmin olma amaçlı bazı araştırmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında otobüs koltuğuna oturmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz koltukta oturmak deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında araba koltuğunda oturmak oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine inanılır.

Kahve falında müdür koltuğuna oturmak herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında deri koltukta oturmak onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine yorulur.

Kahve falında siyah koltukta oturmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, her konuda şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında koltukta oturmak boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, bereket ve zenginlik bulacağına inanılır.

Kahve falında koltuğa oturduğunu görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir