AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerlik arkadaşını görmek

Kahve falında askerlik arkadaşını görmek

Kahve falında askerlik arkadaşını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, üzüntülerin sona ereceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askerlik arkadaşını gördüyseniz:

  • Kazanan taraf siz olacaksınız.

Kahve falında asker arkadaşının geldiğini görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını askere göndermek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşınla askere gitmek sorunların tamamen biteceğine, sorunların üstesinden geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşı askere göndermek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker olan arkadaşını görmek hayaller kurulacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının asker olduğunu görmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına delalet eder.

Kahve falında askere giden arkadaşını görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını asker olarak görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir