AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere giden arkadaşını görmek

Kahve falında askere giden arkadaşını görmek

Kahve falında askere giden arkadaşını görmek kurulu düzenin bozulacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, sevdiklerine kavuşacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında askere giden arkadaşını gördüyseniz:

  • Aklınızdan geçenleri bilmeleri gerekiyor.

Kahve falında arkadaşınla askere gitmek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askere giden arkadaşını görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askere gidip geldiğini görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında askere gidildiğini görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına delalet eder.

Kahve falında zorla askere gitmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askere gidip gelmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askere giden kişiyi görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına inanılır.

Kahve falında birinin askere gideceğini duymak atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir