AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker olan arkadaşını görmek

Kahve falında asker olan arkadaşını görmek

Kahve falında asker olan arkadaşını görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, düşmanlarının güçleneceğine, yeni bir hayata başlayacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında asker olan arkadaşını gördüyseniz:

  • Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz, oysa bazı şeyler tatmin edici boyutlara ulaşacak.

Kahve falında arkadaşı askere göndermek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının askere gittiğini görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında asker arkadaşının geldiğini görmek kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını asker kıyafetiyle görmek adından söz ettirecek adımlar atacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının askerden geldiğini görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını asker olarak görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını askere yollamak yaşadığı darlığın son bulacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker arkadaşı görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir