AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker arkadaşının geldiğini görmek

Kahve falında asker arkadaşının geldiğini görmek

Kahve falında asker arkadaşının geldiğini görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında asker arkadaşının geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizin müdahaleniz olmaksızın açıklığa kavuşması için yer açmalısınız.

Kahve falında asker arkadaşının geldiğini görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının askerden geldiğini görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, gözyaşı döküleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabanın askerden geldiğini görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin askerden geldiğini görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında oğlunun askerden geldiğini görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında asker geldiğini görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında askerden erken gelmek işlerin yavaşlayacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında asker olan birinin geldiğini görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir