AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla askere gitmek

Kahve falında arkadaşınla askere gitmek

Kahve falında arkadaşınla askere gitmek yaşama isteğinin artacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşınla askere gitmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ya da önemsediğiniz ilişkileri ihmal etmemenizde fayda var.

Kahve falında askere giden arkadaşını görmek ağız tadından ve neşesinden de olacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla askere gitmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askere gideceğini duymak çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında askere gitmek ve savaşmak hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında askere gidildiğini görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker olup savaşa gitmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında birinin askere gideceğini öğrenmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında gönüllü askere gitmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir