AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının asker olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının asker olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının asker olduğunu görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, mirasa, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının asker olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin heyacanı yüzünden kendinizi aşırı yormanız olasıdır.

Kahve falında arkadaşını asker görmek çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askerlik arkadaşını görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını asker kıyafetiyle görmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının askerden geldiğini görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında askerdeki arkadaşı görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını askerde görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını askere yollamak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker arkadaşının geldiğini görmek yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir