AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kol çantası almak

Kahve falında mavi kol çantası almak

Kahve falında mavi kol çantası almak karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, evine haciz geleceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kol çantası almak gördüyseniz:

  • Aklınızı serbest bırakın.

Kahve falında mavi kol çantası görmek duygularının karşılıklı olacağına, kasasının ağırlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi kol çantası almak yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kol çantası almak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kol çantasını kaybetmek mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işarettir.

Kahve falında yeni kol çantası almak karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol çantasını çaldırmak deşarj olacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kol çanta görmek kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kol çanta görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir