AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol çantasını kaybetmek

Kahve falında kol çantasını kaybetmek

Kahve falında kol çantasını kaybetmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, maddi olarak zayıflayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, maddi gücünün yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kol çantasını kaybetmek gördüyseniz:

  • Parasal konuları veya iş birliklerini ya da kariyerinizi ilgilendiren konularda yaşanan tıkanıklık veya terslikler sona eriyor.

Kahve falında kol çantasını kaybetmek çalışkan bir kişi olunacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah deri çanta kaybetmek Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para dolu çanta kaybetmek işlerin yolundan çıkacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okul çantası kaybetmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çantayı kaybetmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı ve çanta kaybetmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına delalettir.

Kahve falında çanta kaybetmek ve bulmak çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında poşet çanta kaybetmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir