AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kapak toplamak

Kahve falında mavi kapak toplamak

Kahve falında mavi kapak toplamak hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, geçim derdinin olmayacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında mavi kapak toplamak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında mavi kapak toplamak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, para pul sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında mavi kapak görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kapaklı kitap görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi şişe kapağı görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında şişe kapağı toplamak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Kahve falında kapak toplamak kendine geleceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalettir.

Kahve falında gazoz kapağı toplamak sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına yorulur.

Kahve falında kapaksız tencere görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir