AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kapaklı kitap görmek

Kahve falında mavi kapaklı kitap görmek

Kahve falında mavi kapaklı kitap görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, feraha ermeye, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi kapaklı kitap gördüyseniz:

  • Yeterliliğinizi ispat edebileceğiniz, yeteneklerinizi gösterme şansı bulabileceğiniz fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında mavi kapaklı kitap görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil kapaklı kitap görmek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına rivayet eder.

Kahve falında kitap kapağı görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kapak toplamak kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında mavi kapak görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi şişe kapağı görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine delalet eder.

Kahve falında kapaksız tencere görmek birikim yapılacağına, heveslerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında göz kapağının şiştiğini görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir