AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalet kapağı görmek

Kahve falında tuvalet kapağı görmek

Kahve falında tuvalet kapağı görmek karalar bağlayacağına, onu cesaretlendireceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, zenginlik elde edeceğine, gönül sızılarının dineceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet kapağı gördüyseniz:

  • Değişim kaçınılmaz görünüyor.

Kahve falında tuvalet kapağı görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapak görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapaklı tencere görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında göz kapağı görmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişe kapağı toplamak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına işaret eder.

Kahve falında bira kapağı görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında logar kapağı görmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çaydanlık kapağı görmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir