AnaSayfa / Genel / Kahve falında rögar kapağı görmek

Kahve falında rögar kapağı görmek

Kahve falında rögar kapağı görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, karamsar ve umutsuz olacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında rögar kapağı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarından gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Kahve falında rögar kapağı görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında diz kapağında yara görmek arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kapaklı tencere görmek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi kapak toplamak huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gazoz kapağı toplamak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına işarettir.

Kahve falında göz kapağını dikmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına alamet eder.

Kahve falında göz kapağı kesmek dış ticarete atılacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine alamet eder.

Kahve falında pet şişe kapağı görmek yeni alanlara yöneleceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir