AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaleci olmak

Kahve falında kaleci olmak

Kahve falında kaleci olmak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, ibadete ağırlık verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaleci olmak gördüyseniz:

  • Yani kimseden yardım istemeden, kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında eski kale görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine inanılır.

Kahve falında kumdan kale görmek borçlarını bitireceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin ortasında kale görmek ailesinden hayır göreceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaleyi savunmak tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü kaleci görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kale kapısı görmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına inanılır.

Kahve falında kaleci görmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kale ve deniz görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir