AnaSayfa / Genel / Kahve falında kale suru görmek

Kahve falında kale suru görmek

Kahve falında kale suru görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, gelişeceğine rivayet eder.

Kahve falında kale suru gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili onarım, yenileme, süsleme gibi şeyler için harcama yapmanız da gerekebilir.

Kahve falında sur kale görmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya inanılır.

Kahve falında kale suru görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına rivayet eder.

Kahve falında kale sur görmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suriyeli görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sur görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Kahve falında diyarbakır surlarını görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına delalettir.

Kahve falında yüksek sur görmek sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında suriye görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir