AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kale görmek

Kahve falında eski kale görmek

Kahve falında eski kale görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına işaret eder.

Kahve falında eski kale gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızdaki bir değişiklik size artılar getirebilir.

Kahve falında eski kale görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü kaleci görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, sevineceğine işarettir.

Kahve falında kale kapısı görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde kale görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini kaleci görmek sorunların tek kalemde silineceğine, yetki ve imza sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kale görmek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, âlim kimselerden feyz alacağına işarettir.

Kahve falında kaleden atlamak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve fal sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kumdan kale yapmak her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir