AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kadife görmek

Kahve falında mavi kadife görmek

Kahve falında mavi kadife görmek yaşamının tazeleneceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, korkularından kurtulacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kadife gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri doğru nedenlerle yapmalısınız.

Kahve falında mavi kadife görmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kadife elbise görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kadife kumaş görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine delalettir.

Kahve falında mor kadife görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kadife giymek kimseye borçlanmayacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kadife görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kadife kumaş görmek aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, adından konuşulur olacağına inanılır.

Kahve falında kadife perde görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir